ADIYAMAN / BESNİ - Aktepe Köyü İlkokulu

Aktepe Köyü İlkokulu

AKTEPE KÖYÜ NO/9 İÇ KAPI NO/A BESNİ/ADIYAMAN
Vizyon
Davranışlarıyla çevresine örnek olan, günün gelişen teknolojisine ayak uydurabilen ve kendini sürekli geliştiren, yetenek ve kabiliyetleri oranında mesleki ve akademik alana bilinçli bir şekilde yönelebilen, ülkemizi çağdaş uygarlık düzeyinin üzerine çıkaracakbireyler yetiştirmek.
Misyon
Biz; Atatürk İlke Ve İnkılâplarına bağlı, Milli Eğitimin amaçları doğrultusunda barış içinde, çağdaş bir dünya için; yaratıcı, akılcı, özgür bireyler yetiştirmek için varız.
SOBALI
Ulaşım
Birbirine yakın köy öğretmenleri anlaşıp servis veya hususi araçları ile ulaşımı sağlamaktadır. İki öğretmenimiz Besni´den servisle gelip gitmektedir. Bir öğretmenimiz ise Adıyaman´dan hususi araç ile geliş gidiş yapmaktadır.
Servis imkanı vardır.
Yerleşim Yeri
Toplu köy, ova üzerine kurulmuş, 60 hanelidir. elektrik, telefon hattı su şebekesi ve internet var, kanalizasyon ve sağlık ocağı yok.
Besni ilçe merkezine uzaklık: 27 km Adıyaman il merkezine uzaklık:65 km